Geplaatst op

Alarmsysteem van Verisure

alarmsysteem verisure

Alarmsysteem van Verisure

Wat maakt het alarmsysteem van Verisure nou zo uniek? We hebben allemaal wel de reclames op televisie gezien. En je huis beveiligen met een alarmsysteem lijkt vandaag de dag steeds een beter idee. Maar waarom we Verisure nu uitlichten ten opzichte van andere aanbieders van alarmsystemen heeft een duidelijke reden. Het doel van het hebben van een alarminstallatie is natuurlijk het afschrikken van inbrekers en voorkomen dat je er in uw woning wordt ingebroken. Door het plaatsen van camera’s, bewegingssensoren en trillingsdetectoren kan er in geval van een inbraak voor gezorgd worden dat beelden worden opgenomen en er een melding op uw telefoon komt op het moment van de inbraak. Toch gebeurd het dat de brutale dieven en inbrekers die onherkenbaar op de bewakingscamera’s staan er ongestraft vandoor gaan met uw peperdure televisie en het zilveren bestek van oma.

Directe verbinding met de politie

De meldkamer van Verisure heeft als enige een live verbinding met de politie. Dit betekent dat in geval van een inbraak er direct en adequaat kan worden opgetreden. Door de geavanceerde technieken en 24/7 monitoring onderscheid Verisure zich van andere aanbieders van alarmsystemen. Door zo snel te kunnen reageren dat zelfs wanneer inbrekers toch uw woning inkomen de politie zo snel wordt ingeschakeld dat ze nooit met uw waardevolle bezittingen uw huis verlaten.

Wilt u meer weten over het alarmsysteem van Verisure? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website van Verisure