marktvoorgezondheid

Algemene gezondheid

Algemene gezondheid

Marktvoorgezondheid is een platform voor alles wat met gezondheid te maken heeft. We proberen met deze website een platform te creereren waar we de (alternatieve) geneeskunde en de verschillende manieren te belichten die bijdragen aan de algemene gezondheid. Marktvoorgezondheid staat in contact met diverse partijen uit de (cosmetische) tandheelkunde, voedingsadviseurs en leveranciers van voedingssupplementen en personal trainers maar ook met gerenommeerde partijen op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische gynaecologie. Jezelf goed voelen over je lichaam kan ook enorm bijdragen aan een positieve mentale gesteldheid. Daarnaast bieden we ook een platform voor mentale gezondheid en belichten we partijen die zich richten op stressmanagement en alternatieve geneeskunde zoals accupunctuur, yoga en therapie.

Gezondheid bestaat natuurlijk uit gezond eten, voldoende bewegen en onze slechte behoeftes zoveel mogelijk in bedwang houden. Hiernaast is de mentale gezondheid minstens zo belangrijk. We kunnen namelijk nog zo goed eten en sporten. Als we een leven leiden vol stress en ontevredenheid zal dit altijd zijn effecten hebben op de gezondheid. Bij marktvoorgezondheid vinden we het dan ook belangrijk om beide kanten te belichten. De balans hierin vinden is uiteindelijk de sleutel tot succes.

Platform voor fysieke en mentale gezondheid

Zoals boven beschreven is marktvoorgezondheid een platform voor zowel de fysieke gezondheid als de mentale gezondheid. De balans hierin vinden is cruciaal omdat het een het ander kan opheffen. Gezond eten en sporten, maar wel roken en kort slapen door werkdruk, stress en ontevredenheid is verre van gezond te noemen! Hieronder vind u een overzicht van de partijen die worden belicht en hoe deze partijen kunnen bijdragen aan een holistische gezonde levensstijl:

Fysieke gez0ndheid

Hieronder een lijst met partijen die u eens beter kunt bekijken om te zijn wat ze voor u kunnen betekenen met oog op uw fysieke gezondheid:

Mentale gezondheid

Hieronder een lijst met partijen die meer gericht zijn op mentale gezondheid. We hebben hier ook cosmetische partijen meegenomen omdat het goed voelen over jezelf ook bij kan dragen aan hoe je jezelf voelt. Ook belichten we partijen die zich richten op stressmanagement en alternatieve geneeswijze die de mentale gezondheid kunnen bevorderen of verbeteren:

Aanmelden voor het algemene platform voor gezondheid

Bent u zelf een bedrijf of zelfstandige die zich bezig houdt met gezondheid in het algemeen? Wilt u met de manier waarop u bijdraagt aan de fysieke of mentale gezondheid onder de aandacht worden gebracht door marktvoorgezondheid? Neem dan contact op met 06-38089536