Geplaatst op

Belotero Lips

Belotero lips

Belotero lips voor de perfecte lippen

Elke client heeft een ander gezicht en als artsen willen wij graag de perfecte lippen voor onze cliënten creëren. Met behulp van de nieuwe BELOTERO lips formule bij Medica Estetica kunnen wij nu voor elke cliënt de perfect lippen maken.

De vorm van je lippen is essentieel voor de uitstraling van je gezicht. Naarmate we ouder worden gaat de kwaliteit en het volume van de lippen steeds verder achteruit. Het verjongen of vergroten van de lippen behoort tot een van de meest populairste behandelingen bij ons op de kliniek. De lipfiller behandelingen werden tot voor kort uitgevoerd met een niet permanente hyaluronzuur filler.


Hoe werkt Belotero Lips?

Om de perfecte lippen te creëren is er nu BELOTERO lips. Dit is een speciale filler die specifiek gebruikt word voor de verfraaiing van de lippen. Met BELOTERO lips biedt Merz Aesthetics u de eerste complementaire aanpak voor lipverbetering.

Net zoals lippenstift en lippenpotlood elkaar aanvullen, kunnen BELOTERO Lips Shape en BELOTERO Lips Contour het volume en de contouren geven die u als client wilt!


BELOTERO Lips Contour is speciaal voor het definiëren van de lipcontouren voor een jongere uitstraling.

BELOTERO Lips Shape is speciaal voor het opvullen van de boven en onderlippen voor het optimale volumeherstel in uw lip.


TARIEVEN

Belotero Lips Nu € 300,-