Geplaatst op

Bilvergroting met eigen vet

Bilvergroting

Wat houdt een bilvergroting met eigen vet in?

Heb je van jezelf weinig volume in je billen en zou je dit wel graag willen? Dan zou een bilvergroting met eigen vet de oplossing voor je kunnen zijn! Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag. Natuurlijk is een bilvergroting niet alleen voor vrouwen. Het is zeker ook toegankelijk voor mannen.

De bilvergroting met eigen vet wordt uitgevoerd onder volledige narcose.

Wat houdt een bilvergroting met eigen vet in

Met dank aan sterren als Jennifer Lopez en Kim Kardashian is het opvullen van de billen een behandeling die in de afgelopen jaren enorm populair is geworden.

Billen kunnen met sporten zeker sterker worden en zelfs de spieren kunnen groter worden, maar het volume kan niet toenemen. Bij de bilvergroting met eigen vet wordt het eigen vetweefsel verwijderd door middel van liposuctie en vervolgens wordt dit vet geïnjecteerd in de billen. Deze totale ingreep noemen wij daarom ook wel Lipofilling. Lipofilling werkt alleen als er ergens vet weg te halen valt. Omdat het gaat om lichaamseigen weefsel, is er geen risico op afstoting.

Bij Praktijk Gabriels voeren we ook bilvergrotingen uit met implantaten. Hoewel beide ingrepen voor prachtige resultaten zorgen, gaat de voorkeur uit naar een vergroting met implantaten. Naar aanleiding van het onderzoek van The American Society for Aestetic Plastic Surgery en standpunt van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) heeft het team van Diana Gabriels per direct besloten om uitsluitend lipofilling in de bilregio uit te voeren waar al vet aanwezig is. Bijvoorbeeld aan de bovenkant van de billen. Voor het vergroten van de billen gaat de voorkeur uit naar implantaten. Hierdoor loopt de patiënt minder risico’s op complicaties en worden er betere resultaten geboekt.

Bij Praktijk Gabriels wordt de bilvergroting uitgevoerd door hoogopgeleide plastisch chirurgen. Deze specialisten werken uitsluitend volgens de richtlijnen van de NVPC en nemen op geen enkel vlak risico’s. De artsen van Praktijk Gabriels hebben zich in de plastische chirurgie bekwaamd, bewaken hun kwaliteit middels nascholing en zijn als plastisch chirurg geregistreerd. Zij kiezen bewust voor een wijziging in behandeling en advies naar aanleiding van de meest recente onderzoeken.