Geplaatst op

Bilvergroting met implantaten

Bilvergroting implantaten

De billen opvullen is een behandeling die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Met dank aan sterren, zoals Jennifer Lopez en Kim Kardashian. “Niet Back to the Future, maar the Future is the Back”, zoals dr. François Petit het omschrijft. Door sporten worden uw billen wel sterker en in extreme gevallen krijgen de billen grotere spieren, maar niet meer volume. Wanneer u van uzelf weinig volume in uw billen heeft en dit wel graag zou willen. Dan zou een bilvergroting met implantaten een mooie oplossing zijn!

Werking bilvergroting ‘Le Petit Methode’

De naam ‘ Le Petit Methode’ is afkomstig van de Franse plastisch chirurg F. Petit. Met meer dat 15 jaar ervaring is dr. F. Petit bekwaam in het omgaan met alle soorten cosmetische chirurgieprojecten. Dit kan variëren van reconstructieve of cosmetische chirurgie tot niet-chirurgische behandelingen. Dr. F. Petit doet er alles aan om de nieuwste technieken te gebruiken in de plastisch chirurgie. Zijn doel is om het hoogste niveau van kwaliteit, veiligheid en comfort voor zijn patiënten te bereiken. Ambulante chirurgie, waardoor de patiënt dezelfde dag naar huis kan gaan (zonder overnachting), is een voorbeeld hiervan. Tevens heeft dr. F. Petit drie van onze artsen opgeleid: dr. P. Hupkensdr. K. Peters en drs. P. Grabietz.

De implantaten worden geplaatst via twee kleine incisies diagonaal tegenover elkaar van maximaal vier centimeter onder het uiteinde van de bilspleet. Dit heft de spanning van het litteken op. De littekens genezen veel beter en mooier, zonder complicaties. Bij een bilvergroting met implantaten worden er Polytech implantaten onder de grote bilspieren geplaatst. Hierdoor worden de billen gelift en krijgen de billen meer volume. Polytech is het eerste en enige bedrijf, dat sinds 1986 siliconen implantaten produceert in Duitsland. Polytech is één van de drie grootste producenten van siliconen implantaten wereldwijd. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk.

*De arts bepaald of de behandeling medisch noodzakelijk is. Deze behandeling valt onder omzetbelasting vrijgestelde gezondheidskundige verzorging in de zin van art. 11-1-g Wet op omzetbelasting 1968.

Let op: de betaling van uw behandeling dient uiterlijk 4 weken van tevoren voldaan te zijn.