Geplaatst op

Bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrectie bovenooglidcorrectie

Naarmate we ouder worden verliest de huid van de oogleden haar elasticiteit. Doordat het onderhuidse bindweefsel verslapt wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid dat leidt tot een vermoeide en oud uitziende blik. Dit kan er ook voor zorgen dat er een zwaar gevoel rust op de ogen of er hoofdpijn ontstaat. Dit alles kan een aanleiding zijn voor een bovenooglidcorrectie.

BOVENOOGLIDCORRECTIE – VOOR DE BEHANDELING

Medica Estetica bespreekt tijdens het consult met u hoe de behandeling zal verlopen. Hier krijgt u natuurlijk ook de gelegenheid uw vragen te stellen. Ook krijgt u tijdens dit gesprek te horen met welke medicijnen u moet stoppen voor de ingreep.


De ooglidcorrectie

Voordat de behandeling start worden uw oogleden schoongemaakt. Vervolgens zal de arts lijntjes tekenen op de plekken waar de huid verwijderd zal worden. De snijlijntjes worden in de plooi van het oog getekend, dit zorgt voor zo min mogelijk littekens. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De verdoving zorgt ervoor dat u niets van de behandeling voelt. Zodra de verdoving goed werkt wordt met een elektronisch mes het overschot aan spier, huid en eventueel vetweefsel verwijderd. Vervolgens wordt de huid gehecht. Na de behandeling mag u 24 uur niet rijden, daarnaast wordt het dragen van make up afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Een ooglidcorrectie duurt tussen de 45 en 60 minuten.


Na de behandeling

De hechtingen van een bovenooglidcorrectie worden 1 week na de behandeling op de kliniek verwijderd. Nadat de hechtingen zijn verwijderd kunt u weer make-up dragen. Het is mogelijk dat er eventueel complicaties optreden zoals roodheid, zwelling en het moeilijk openen en sluiten van de ogen. Deze trekken binnen enkele dagen tot maximaal enkele weken weg. Het resultaat van een bovenooglidcorrectie is langdurig zichtbaar.


Gratis vrijblijvende Intake

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk en mooi resultaat.


Prijs

De behandeling kost €750,-