Geplaatst op

Liposuctie en Lipofilling in Rotterdam en Breda

liposuctie

Liposuctie en Lipofilling in Rotterdam en Breda

Heb je last van overtollig vet wat maar niet weg wilt gaan ondanks al je inspanningen in de sportschool? Vet verwijderen met een liposuctie kan nu in Rotterdam en Breda bij Medica Estetica! Als je vet verbrand, worden je vetcellen kleiner. Echter op momenten dat voldoende beweging er even bij insluipt deze vetcellen zich weer heel snel vullen met vet. Dit vet komt met name uit de suikers en koolhydraten die je lichaam niet verbruikt door onvoldoende beweging. Met een liposuctie kan vet plaatselijk worden weggezogen en middels een zogehete lipofilling weer worden opgespoten op een gewenste plek van het lichaam. Zo kan je bijvoorbeeld je billen of heupen accentureren met je eigen lichaamsvet.

Doordat de vetcellen echt weggezogen worden, wordt de kans ook veel kleiner dat het overtollig vet weer terugkomt. Wel is het erg belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden! Tot slot is het belangrijk om te weten dat er met een liposuctie maar tot een bepaalde grens vet kan worden verwijderd. Soms zijn er dus meerdere liposuctie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

Liposuctie tegen scherpe tarieven

De cosmetische kliniek Medica Estetica heeft 2 vestigingen. U kunt terecht voor een liposuctie in Rotterdam en in Breda. Medica Estetica biedt liposucties in eventuele combinatie met een lipofilling aan voor concurrerende tarieven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een mooi lichaam en wij helpen iedereen graag opdat zij zich meer tevreden kunnen zijn op zijn of haar lichaam.

Wil je meer weten over een liposuctie bij Medica Estetica? Bezoek dan hun website op https://medicaestetica.nl/behandelingen/liposuctie/

Er wordt eerst een intakegesprek ingepland om te kijken wat voor jouw de mogelijkheden zijn. Op basis van jouw persoonlijke wensen wordt er een voorstel op maat gemaakt.

Wacht dus niet langer en maak een afspraak voor een liposuctie behandeling bij Medica Estetica!