Even voorstellen: MyDent tandartsen. De tandarts  met 4 vestigingen verspreidt over Utrecht & Rotterdam, een breed scala aan tandartsbehandelingen en specialismen, zoals orthodontie, cosmetische tandheelkunde & implantaten.

Ok, maar wat onderscheidt MyDent van andere tandartspraktijken? Wat wij ervaren hebben als uitzondering op de regel bij ons bezoek aan MyDent is de persoonlijke aandacht. Deze kernwaarde is namelijk in een heel ander tandartsjasje gestoken. Aandacht is getransformeerd in persoonlijke begeleiding. Dit zie je in de praktijk overal terug. Van het gezellige praatje bij het melden bij de tandartsreceptioniste tot vriendelijke begroeting als je de tandartspraktijk verlaat.

Comfort en kwaliteit merk je direct in de wachtruimte en als je plaatsneemt in de fijne tandartsstoel. De uitstraling van MyDent tandartspraktijken is modern en de ervaring is prettig. Met een glimlach de deur uit is dan ook het motto van MyDent. Zo wandel je bijvoorbeeld niet met een glimlach de deur uit als pijn hebt na de behandeling. Vandaar dat MyDent pijnloze behandelingen pretendeert.

De prettige ervaring wordt versterkt door de transparante communicatie van het MyDent team. Wel zo fijn namelijk als je in de tandartsstoel zit en weet wat er gaat gebeuren en waarom. Ook blijf je op de hoogte hoelang het duurt. Dat scheelt weer een tandarts sessie met geknepen billen en verstijft lichaam zitten.

Bij Mydent nemen ze je stap voor stap in het tandartsbezoek mee. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, fijn. Nog fijner: persoonlijke begeleiding bieden ze niet alleen in het Nederlands, maar patiënten worden ook behandeld in het:

 

  • Turks
  • Berbers
  • Frans
  • Duits
  • Engels
  • Arabisch
  • Afghaans

 

MyDent heeft oog voor de patiënt. Zo vreemd is het dan ook niet dat MyDent bekent staat als dé angst tandarts van Utrecht en Rotterdam. De specialisten weten hoe zij moeten omgaan met angstklachten, zowel bij kinderen als volwassenen.

Het komt vaak voor dat mensen te lang wachten de tandarts te bezoeken uit angst. Heb je het tandartsbezoek té lang uitgesteld en kan je de pijn niet meer verdragen? Maak een tandartsafspraak bij MyDent. Bij de Spoed Tandarts Utrecht & Spoed Tandarts Rotterdam van MyDent kan je dezelfde dag nog terecht!

 

De behandelingen van MyDent op een rij