Geplaatst op

Personal Fitness Center Zaandam

personal fitness center zaandam

Personal Fitness Center Zaandam is een nieuwe sportschool in Zaandam waar je terecht kunt voor reguliere fitness, verschillende leuke groepslessen en alles met persoonlijke begeleiding, Deze sportschool is een initiatief van Personal Trainer Zaandam Martijn van Braam, Wendy Schaar en Alex Delgado. Zij werken samen met diverse sportondernemers om zo ook leuke groepslessen te kunnen geven zoals:

Yoga

BodyShape

Pump-Fit 

Kickboksen

Step

Circuit training

Spinning

Een sportschool met persoonlijke begeleiding

Personal Fitness Center in Zaandam is er op gericht om alle leden persoonlijke begeleiding te geven. Het is erg belangrijk om te sporten, maar het is nog belangrijker om tijdens het sporten de oefeningen en bewegingen goed uit te voeren. Het heeft tenslotte weinig zin om door het trainen met te zware gewichten met een hernia naar huis te gaan. Door het toeziende oog van de personal trainers die de sportschool runnen wordt er gezorgd dat de oefeningen correct en juist worden uitgevoerd.

Ook kun je na een intensieve work-out gebruik maken van de sauna om je spieren goed te kunnen laten ontspannen. Ben je dus op zoek naar een sportschool in Zaandam met sauna?

Persoonlijk voedingsadvies op maat

Ook is het handig om de kennis van voeding die deze personal trainers hebben te gebruiken om naast het sporten ervoor te zorgen dat je de juiste voeding binnen krijgt die bij jouw doelstelling past. Als je wilt afvallen heb je een ander voedingsadvies nodig dan iemand die juist spiermassa wilt kweken.

**UPDATE** Vanaf 1 April ook Fitness Zaandam bij Personal Fitness Center