De Persoonlijke Sportschool Zaandam

Nieuw in Zaandam! De Persoonlijke Sportschool Zaandam Personal Fitness Center is een sportschool waar je terecht kunt van fitness, groepslessen en personal training. Persoonlijke aandacht is het motto van deze sportschool met deze unieke en persoonlijke aanpak. De groepslessen die gegeven worden bij Personal Fitness Center zijn:

Personal TrainingBodyShape, Spinning, Senioren-Fit, Pump-Fit, Yoga, Kickboksen, Sauna, Step en Circuit training

Ze hebben ook speciale groepslessen voor senioren waarbij er aandacht wordt gegeven aan het versterken van het lichaam waarbij veel ouderen baat bij kunnen hebben. Ze hebben beschikking over een sauna en douches in de kleedruimtes waar u gebruik van kunt maken.

Het team van Personal Fitness Center bestaat uit ervaren Personal Trainers die hun krachten en kennis hebben gebundeld om zo dusdanige persoonlijke begeleiding gegeven kan worden waarmee de inspanningen in deze sportschool tot het maximale resultaat kan worden gebracht. U kunt terecht bij de personal trainers voor persoonlijke fitness schema’s in combinatie met voedingsadviezen op maat. Gezond en gevarieerd eten is namelijk ook erg belangrijk om goede resultaten te behalen en het lichaam gezond en sterker te maken.

U kunt zich nu inschrijven bij de sportschool. Ze zorgen er altijd voor dat het aantal kandidaten per groepsles die gegeven wordt beperkt blijft zodat de persoonlijke aandacht ook echt gegeven kan worden. U bent ook welkom om gewoon eens een kijkje te kunnen nemen in deze nieuwe sportschool. Ze zijn gevestigd in Zaandam Westerwatering en ontvangen u graag zodat u kunt kijken wat sporten met persoonlijke begeleiding voor u kan betekenen.