Geplaatst op

Plastisch Chirurg Dr. Grabietz

Plastisch Chirurg Dr. Grabietz

Nieuw! Plastisch Chirurg Dr Grabietz heeft een nieuwe praktijk voor plastische chirurgie geopend.

Over Patrice Grabietz

Dokter Patrice Grabietz werd geboren in Enschede en is daar ook opgegroeid. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en liep stages aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts Medical School in Boston. Zijn specialisatie begon hij in 2001 in het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam, waarna hij zijn specialisatie in de plastische chirurgie voortzette in het UMCG in Groningen. Daar heeft hij onder andere veel ervaring op kunnen doen met operaties bij transgenders.

Na afronding van zijn opleiding tot plastisch chirurg, specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam verder in de reconstructieve chirurgie van het hoofd- en halsgebied, en de reconstructieve borstchirurgie. Hierna was hij jarenlang verbonden aan het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg.

Van consult tot behandeling

Met de technieken die hij leerde in de reconstructieve chirurgie, heeft hij zijn resultaten in de esthetische praktijk steeds verder kunnen aanpassen en verbeteren, zodanig dat hij nu met veel tevredenheid terugkijkt op het werk dat hij dagelijks mag verrichten. Naast de primaire esthetische ingrepen, doet dokter Grabietz ook veel herstel operaties van patiënten die bijvoorbeeld in het buitenland zijn geopereerd. Zodoende heeft hij steeds meer expertise kunnen opbouwen in het behandelen van kwesties waar patiënten tegen aanlopen nadat ze een behandeling elders hebben ondergaan.

U kunt o.a terecht bij Dr. Grabietz voor :

Borstlift

-Borstvergroting

-Borstverkleining

Het is belangrijk dat je als arts een eerlijk advies aan de mensen geeft en een hoge mate van gedegenheid kunt leveren: eerlijkheid en kwaliteit, dat is wat de mensen willen! “ Dr. Grabietz is lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie en de Federatie Medisch Specialisten en heeft als BIG-registratie nummer 69048565201