Geplaatst op

Regenera Activa

Regenera Activa

BEHANDELING HAARUITVAL  MET REGENERA ACTIVA

Sinds kort heeft Medica Estetica een nieuwe behandeling om haarverlies tegen te gaan. REGENERA ACTIVA is een speciaal ontworpen systeem die met behulp van autologe cel transplantatie in een sessie het haar revitaliseert en regenereert. Zo kunnen we haaruitval behandelen en voorkomen.regenera activa


haaruitval


haarverlies

DE VOORDELEN VAN HAARUITVAL BEHANDELEN MET REGENERA ACTIVA

  • Stopt de haaruitval
  • Regeneratie van de beschadigde haar follikels
  • Niet invasieve behandeling, pijnloos
  • Slechts 1 behandeling
  • Na 30 dagen resultaat
  • Geen haartransplantatie

Gezonde mannen of vrouwen in een beginnend stadium van kaalheid kunnen over het algemeen de behandeling ondergaan. Graag zien wij u terug tijdens een intake zodat we u haar kunnen bekijken onder de microscoop. Vervolgens kunnen we de mogelijkheden voor een behandeling met u doorspreken.

Hoe herken ik Androgene Alopecia (haarverlies)?

Haarverlies begint aan de zijkanten van het voorhoofd en vervolgens de kruin van het haar. Het haar op de genoemde plekken wordt fijner, korter en lichter van kleur.

Bij wie komt Androgene Alopecia ( haaruitval / haarverlies ) voor?

Alopecia komt bij 70% van de mannen voor. Dit kan beginnen rond de leeftijd van 21 en is meestal overduidelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. Bij de vrouwen is het 15% voor de leeftijd van 40 jaar en bij 40% na de menopauze. Bij mannen is er meestal een haarlijnrecessie en kaalheid bij de top en leidt het vaak tot volledige eliminatie van de haarlijn. Bij vrouwen manifesteert het zich meestel als diffuse verdunning bovenop het hoofd.

TARIEVEN

Eenmalige behandeling € 1700,-